Kunsthåndverk

Autentiske og håndlagede skatter fra tradisjonsrike kulturer

Kontakt oss

Tradisjon og kvalitet

Hos Dragon Wood Interiør finner du et spennende utvalg av kunsthåndverk fra Østen. Vi er spesielt stolte av vårt utvalg av håndlagede treskulpturer fra Indonesia, et land med lange tradisjoner innen treskjæringskunst. Noen av skulpturene du finner i vår butikk har tatt år å lage, og hver enkelt er et unikt kunstverk preget av håndverkerens dyktighet og kreativitet.

Hvor finner du oss?

Vår samling av kunsthåndverk inkluderer:

Håndlagde treskulpturer

Utforsk vårt utvalg av håndlagede treskulpturer fra Indonesia, hver med sitt eget unike uttrykk og historie.

Smykker og tilbehør

Fra elegante halskjeder til intrikate armbånd, har vårt utvalg av håndlagde smykker noe for enhver smak. Med inspirasjon fra Østens estetikk og design, vil hvert stykke smykke gi deg en følelse av individualitet og eleganse.

Tradisjonelle instrumenter

Utforsk den rike kulturen og musikken fra Østen gjennom vårt utvalg av tradisjonelle musikkinstrumenter. Fra unike shaman-trommer og syngeboller, til eksotiske strengeinstrumenter, hos oss kan du oppdage en helt ny verden av lyd, som vil glede musikkelskere.

Malerier

Heng en historie på veggen din med våre håndplukkede malerier fra Østen. Fra abstrakte landskap til detaljerte portretter, hvert kunstverk er et uttrykk for kunstnerens visjon og kreativitet.

Kontakt Dragon Wood Interiør

Er du interessert i å lære mer om vårt unike utvalg av kunsthåndverk, eller trenger du hjelp med å finne den perfekte gaven? Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Kontakt oss