Leveringsbetingelser

Ordrebekreftelse

Du vil få en ordrebekreftelse, som sendes til den e-postadressen du oppgir. Har du ikke mottatt denne innen 24 timer etter at du foretok bestillingen din, vil vi gjerne at du kontakter oss.

Minstebestilling er på kr 150,-

Betalingsvilkår

Varene du bestiller sendes som postoppkrav.
Hvis du ønsker å overføre til konto må innbetalingen skje før varene sendes. Du må da ringe oss eller sende en mail for å bestille og få betalingsinformasjon. Husk at det tar opptil 5 dager før man kan se innbetalingen på konto. Etter innbetaling vil det gå 1-2 virkedager før varen blir sendt.

Kontonr er 2220 12 84817
NB! Merk innbetaling med riktig navn eller fakturanummer.

Levering

Vi har som regel kort leveringstid: Normalt 2-3 virkedager. Hvis vi er på messe må det beregnes noe lengre leveringstid. Produktene sendes med Posten, som A-post brev eller som servicepakke. Store skulpturer sendes med egnet transportfirma.

Er pakken for stor for postkassen din, får du en hentelapp og kan hente pakken på nærmeste postkontor.

Uavhentede pakker må vi desverre fakturere kjøper ut i fra posten sine satser.

Vi er opptatt av å yte god service, og vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å ha alle produktene på lager, men siden vi forhandler med mange unike og håndlagede varer som ikke masseproduseres, kan det skje at vi er tom for akkurat det DU ønsker. I så fall får du beskjed om dette via e-post.

Retur-/angrerett

Etter angrerettloven har du full bytte-/returrett innen 14 dager etter mottagelsen, så lenge produktets forsegling ikke er brutt. Send varene som vanlig brevpakke (ikke i oppkrav). Det er fint om du kontakter oss på forhånd og oppgir årsaken til at du ønsker å returnere produktet/produktene.Ring oss på telefon 95917797 eller 32891111(man-lørdag kl. 10-18) eller send oss en e-post: dragonwood@live.no

Bruk av produktene

Produktene i vår nettbutikken er valgt ut først og fremst på grunn av sin kvalitet. Dragon Wood kan imidlertid ikke ta ansvar for feil bruk av produktene.
Disse betingelsene gjelder for kunder bosatt i Norge.

Det er stengt for kommentarer.