Gaver

På jakt etter den perfekte gaven? Hos oss finner du unike og sjeldne gaver som smykker, dekor, klær og instrumenter - alt til gode priser.

Kontakt oss

En verden av gavemuligheter

Hos Dragon Wood Interiør tilbyr vi et nøye utvalgt sortiment av unike og sjeldne gaver fra Østen. Våre produkter er direkteimportert fra små og tradisjonsrike familiebedrifter, og vi legger stor vekt på kvalitet, autentisitet og historie.

Kom innom butikken vår i Drammen sentrum og finn den perfekte gaven til enhver anledning.

Hvor finner du oss?

Vår samling av gaver inkluderer:

Sølv

Velg blant vårt utvalg av elegante sølvsmykker, merket 925. Håndlagde, unikt for Dragon Wood.

Stein

Stort utvalg av steinsmykker, trommelstein, flak, grotter og andre unike utførelser.

Italiensk lintøy

Oppdag vårt sortiment av behagelig kvalitetslinklær fra Italia. Perfekt på varme sommerdager, for yoga og meditasjon eller innekos. 

Eksotisk interiør

Utforsk våre interiørartikler som kombinerer funksjon og design, og skap en varm atmosfære med østlige innslag.

Røkelse, oljer og tilbehør

Vi fører et stort utvalg røkelse, hovedsaklig fra India og Japan, og eteriske oljer som skaper stemning med eksotiske dufter i hjemmet ditt. Selvfølgelig har vi også tilhørende oljebrennere og røkelseholdere i spennende utførelser. Flotte saltlamper både for telys og elektriske.

Tarotkort og wicca

Utforsk vårt utvalg av tarot- og englekort og wiccaprodukter, perfekt for de som er interessert i det mystiske og åndelige.

 

Er du på jakt etter en unik og minneverdig gave?

Vi er her for å hjelpe deg med å finne det perfekte produktet som vil glede dine kjære. Ta kontakt med oss i dag, eller kom innom butikken vår i Drammen sentrum!

Kontakt oss