Interiør

Forvandle ditt hjem med unike og vakre detaljer som eksotiske interiørartikler, treskulpturer, malerier, dekor og spennende tekstiler

Kontakt oss

Et hjem med personlighet

Dragon Wood Interiør tilbyr et eksklusivt utvalg av østlig-inspirert interiør som vil forvandle ditt hjem og skape et unikt og personlig uttrykk. Våre produkter er håndplukket fra små og tradisjonsrike familiebedrifter i Østen og er preget av kvalitet, autentisitet og historie.

Bli inspirert av et rikt sortiment og finn de perfekte interiørdetaljene for ditt hjem.

Hvor finner du oss?

Vår samling av interiør inkluderer:

Eksotiske treskulpturer

Disse håndskårne mesterverkene er mer enn bare dekorative elementer; de er samtalestartere, hver med sin egen unike historie og sjel. De gir en dyp følelse av karakter til ethvert rom og gir et fascinerende innblikk i Østens håndverkstradisjoner.

Luksuriøse tekstiler

Vi tilbyr alt fra italiensk lintøy, unike t-skjorter i god kvalitet med unike motiv, spennende indiske duker og sengetepper, til komfortable ulltøfler og myke varme jakker i polsk ull. Alt håndplukket og nøye utvalgt.

Metallkunst

Våre sprø fargerike kunststykker i metall fra blant annet Bali gir hjemmet ditt et pop av personlighet. Hvert unike produkt bidrar til å skape et visuelt interessant rom og viser din kreative og humoristiske side.

Malerier

Egenimporterte orginale malerier i akryl og olje. Spesialbestilte for Dragon Wood med spennende motiv i ulike størrelser.

Trenger du hjelp med å finne de perfekte interiørdetaljene?

Vi er her for å veilede deg gjennom et unike utvalg, og hjelper deg med å skape et hjem som reflekterer din personlige stil. Ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss